Njut av lugnet ombord på tåget

Dagarna har blivit längre och kvällarna ljusare. Fåglarna har börjat kvittra och körsbärsknopparna förtrollar i sin vackra praktfulla blomning. Plötsligt har det hunnit bli vår, och snart även sommar. Nu är det hög tid att planera vårens och sommarens tågäventyr med MTRX!

UPPTÄCK ETT HELT NYTT semesterlugn med familjen ombord på tåget i sommar och låt MTRX ta hand om er under hela resan. Slipp allt med incheckning, biljettkrångel och långa bagageköer. Med MTRX reser ni tryggt, bekvämt och enkelt med hela familjen. Luta er tillbaka i sätet, njut av att se Sveriges vackra landskap susa förbi och låt tåget ta er direkt in till stadskärnan.TÅGET HAR MÅNGA FÖRDELAR, både för den som reser och samhället. Ett bekvämt tåg som tillåter dig att resa dig upp, gå runt, handla något gott och umgås med dina medresenärer är något många uppskattar. Det ger både avslappning och möjligheten att fokusera på arbete eller nöjen. Dessutom kommer du ofta fram i kärnan av din destination, där du direkt kan promenera till ditt nästa mål.

SOM FÄRDMEDEL ÄR TÅGET också effektivt och transporterar mängder med människor varje dag. När det gäller miljöpåverkan är tåget oöverträffat med ytterst låga utsläpp, något som är en nyckel för klimatet framöver. För MTRX är upplevelsen ombord väldigt viktig och något som går genom hela resan. Moderna tysta tåg, uppmärksamma servicevärdar och ett ständigt uppdaterat utbud i caféet är några av de sätt som tågbolaget sätter en högre standard för upplevelsen på svensk järnväg. Det har visat sig fungera, då man sex år i rad haft Sveriges nöjdaste tågkunder, enligt Svenskt Kvalitetsindex.
 Foto: Johan Dirfors

VÄL OMBORD KAN RESENÄRER välja att hämta ut en förbeställd måltid, för den som vet med sig att man är hungrig. För de som vill ha en anledning att just få sträcka på benen och vill inspireras av det välfyllda sortimentet i caféet finns det alternativet alltid tillgängligt. Med MTRX är det svårt att inte trivas ombord, tåget är det perfekta resevalet för hela familjen, stora som små.

PSST… …
Visste du att MTRX säljer årets Majblomma ombord?

Majblomman har gjort skillnad för barn i Sverige ända sedan 1907. Pengarna som samlas in delas ut i ekonomiskt stöd till enskilda barn, används för att informera om barns villkor och till att stödja forskningsprojekt som förbättrar barns villkor. 2023 års majblomma är grön och blå med en orange prick i mitten. Den är formgiven av Elsa Schymberg som är 12 år och kommer ifrån Karlstad. Hon har döpt årets majblomma till Fred på jorden.