Ta snabbtåget till
höstresan

”Oavsett om du åker för att träffa vänner och
familj, njuta av naturen eller ta en mysig
stadsweekend på en ny och oupptäckt destination
finns det mycket att uppleva.”

Maria Hofberg, CCO på MTRX

SOMMAREN HAR BJUDIT PÅ FULL FART och äntligen har tågen fyllts med glada resenärer igen. – Förutom storstäderna Stockholm och Göteborg, som ju är våra huvudorter, har sommardestinationerna varit ett dragplåster. Att återigen köra direkt från Stockholm till bland annat Båstad och Falkenberg har varit en succé. Nu är vi taggade på höstens resor, säger Marie Hofberg, CCO på MTRX

PÅ STRÄCKAN STOCKHOLM OCH GÖTEBORG stannar MTRX också på en rad platser värda att besöka; Katrineholm, Skövde, Falköping, Herrljunga och Alingsås. Oavsett om du åker för att träffa vänner och familj, njuta av naturen eller ta en mysig stadsweekend på en ny och oupptäckt destination finns det mycket att uppleva. – Falköping är en charmig stad och omkringliggande Falbygden är något jag verkligen kan rekommendera. Det är en härlig småstad med mycket historia, intressanta muséer och restauranger med lokalproducerade varor. Runt Falköping finns framför allt fantastiska naturupplevelser med fiske, vandringsleder, kajak och fågelskådning vid den vackra Hornborgasjön, säger Maria Hofberg.

NÄR MAN VÄL BESTÄMT SIG för att boka en resa, varför inte lyxa till det lite extra och göra resan till något mer? Det kan göras på olika sätt. Med biljettypen 1 KLASS PLUS ingår exempelvis ett ledigt säte bredvid och en härlig måltid som serveras direkt vid din plats. Även för biljettyperna FIX och FLEX så kan mat förbeställas. Vad sägs som en härlig räkmacka med tillhörande dryck att njuta av när det böljande landskapet sveper förbi? Om ni är ett mindre sällskap som vill sitta avskilt, då är MTRX bokningsbara sviter på tåget den perfekta platsen. – Servicen ombord och upplevelsen före, under och efter resan är absolut central för oss. Resenären ska inte bara känna igen oss genom våra röda tåg utan även på upplevelsen ombord. Vi har haft de nöjdaste tågkunderna de sex senaste mätningarna enligt Svensk Kvalitetsindex och det jobbar vi såklart hårt med att behålla, avslutar Maria Hofberg.