Möt våren med MTRX

Tänk att få välkomna våren med att uppleva trandansen vid Hornborgasjön utanför Falköping, eller testa fiskelyckan vid någon av Katrineholms många sjöar? Eller varför inte ta en vårpromenad längs med Djurgårdskanalen under en solig weekend i Stockholm eller en gofika i mysiga stadsdelen Haga i Göteborg. Även om våren känns långt borta just nu så behöver det faktiskt inte vara så – våren är närmare än du tror!

SEDAN 2015 HAR MTRX rest tillsammans med medvetna resenärer mellan Stockholm och Göteborg. Inför 2022 har MTRX växlat upp ytterligare och utökat med flera destinationer på sträckan, nämligen Flemingsberg, Katrineholm och Falköping. – Vi har sett att efterfrågan på tågresor ökar och vill att fler ska kunna resa hållbart. Därför är det naturligt att vi både ökar antalet avgångar och antalet destinationer. Katrineholm är till exempel en stor knytpunkt för många resande. Vi är glada att kunna välkomna nya resenärer som får ta del av vår förstklassiga service och punktlighet, säger Madelene Josephson, CCO på MTRX.

DE NYA DESTINATIONERNA Katrineholm och Falköping är välkomna tillskott på sträckan Göteborg-Stockholm och perfekta utflyktsmål för dig som vill upptäcka något nytt. Falköping är känt för den spektakulära naturhändelsen vid Hornborgarsjön där tusentals tranor väljer att samlas från mitten av mars till slutet av april. Väl värt en resa! Men det finns annat att göra i Falköping för den natur- och matintresserade resenären. Bland annat kan du uppleva ett rikt kulturlandskap med gånggrifter, platåberg och medeltida kyrkor och när hungern kickar in så varför inte testa en läcker ostbuffé?

KATRINEHOLM KAN NOG vara Sörmlands mysigaste stad och med många omkringliggande vandringsleder bland närliggande sjöar erbjuder Katrineholm en härlig sinnesro som är svårslagen! Varför inte boka en härlig weekend till Katrineholm för att varva ner och ta del av det lokala matutbudet? – Personligen är jag väldigt nyfiken på Katrineholm. En stad som erbjuder många olika naturupplevelser och vandringsleder. Jag skulle vilja testa min fiskelycka i någon av Katrineholms alla sjöar, det ska finnas både abborre, öring och gös. Mitt tips är att fortsätta låta semestern gå i utomhusaktiviteternas tecken i även år, avslutar Madelene.

ÄVEN OM TANKARNA kring vårvärmen lockar så finns det fortfarande tid att krama ur det sista när det kommer till vinteraktiviteter. I Skövde som är en av destinationerna som MTRX kör till, så hittar du vinterparadiset Billingen. Här finns aktiviteter för hela familjen med pulkabacke, skridsko- och utförsåkning. Billinge är också den perfekta platsen för dig som tränar inför det stundande Vasaloppet eller som bara vill njuta av de kilometerlånga längskidspåren i den fina omgivningen.

Res smart med MTRX

NÖJDAST KUNDER FEM ÅR I RAD
Det viktigaste för MTRX är deras
kunder. Därför är de stolta över att
ha haft nöjdast kunder fem år i rad
enligt Svenskt Kvalitetsindex.

MTRX GILLAR PUNKTLIGHET
Gillar du också att komma i tid?
Det gör MTRX med. De har bäst
punktlighet av alla flyg- och
tågbolag mellan Stockholm och
Göteborg.

OMBOKNINGSBARA BILJETTER
MTRX vet att planer kan ändras,
därför är alla deras biljettyper
ombokningsbara. För att du ska
kunna vara flexibel i ditt resande.

FÖRBESTÄLL DIN MAT
Brukar din mage kurra lite extra
ombord? I så fall kan du förbeställa
din måltid redan när du bokar.

RES AVSKILT I SVITEN
Visste du att MTRX har två sviter
ombord på varje tåg? I sviten finns
det plats för upp till 8 personer, där
du och ditt sällskap kan stänga
dörren om er för att sitta mer avskilt.
Skönt, lyxigt och tryggt.

MTRX GILLAR PUNKTLIGHET
Gillar du också att komma i tid?
Det gör MTRX med. De har bäst
punktlighet av alla flyg- och
tågbolag mellan Stockholm och
Göteborg.


Boka din resa på mtr.se