Res med MTRX mellan Stockholm och Göteborg

Tiden flyger förbi och helt plötsligt har det hunnit bli vår, och snart även sommar. Dagarna är ljusare och varmare, små tappra vitsippor börjar titta fram och kanske får du energi av tanken att välkomna våren med en resa till Stockholm eller Göteborg? Gör slag i saken redan idag – MTRX kör upp till 126 avgångar i veckan på sträckan Stockholm-Göteborg!

SEDAN 2015 HAR MTRX tillsammans med medvetna resenärer rest mellan Stockholm och Göteborg. Rese- behovet mellan de båda städerna har alltid varit stort och att resa med tåg mellan städerna är ett snabbt, smidigt och hållbart alternativ. MTRX, som både är punktligast på sträckan och har de nöjdast tågresenärerna, finns på plats nu när ressuget ökar.

HUVUDSTADEN STOCKHOLM HAR EN uppsjö av sevärdheter och aktiviteter för dig som vill upptäcka staden. Tänk dig att börja dagen med en god hotellfrukost för att sedan ta en båttur och se Stockholm från sin bästa sida. Efter turen kan du njuta en god lunch på en utomhusservering i solen, strosa bland de blommande körsbärsträden i Kungsträdgården för att sedan göra ett museibesök eller två bland Stockholms alla hundra muséer. Dagen kanske avslutas med en härlig middag och en konsert eller en teaterföreställning. Låter inte det härligt? Allt det och lite till kan du njuta av under en helg i Stockholm.
– I Stockholm finns det verkligen något för alla. Och nu när vi äntligen kan få uppleva olika arenaevenemang igen så är våra avgångar mellan Göteborg och Solna perfekta om man ska på konsert eller något event på Friends Arena, säger Madelene Josephson, COO på MTRX.

EN RESA TILL GOA GÖTEBORG ger alltid ett leende på läpparna. Staden har otaliga restauranger, mysiga caféer och ett rikt kulturutbud. Göta älv porlar genom staden och erbjuder en avkopplande stund vid vattnet. Fascinerade muséer avlöser varandra och den dramatiska och orörda skärgården är bara ett stenkast bort. Det är också staden där du som älskar fisk och skaldjur kan köpa dagsfärska havsdelikatesser i anrika Feskekörka. Behöver vi nämna att de godaste räkmackorna hittar du i Göteborg? Samtidigt kan du få adrenalinkickar med ett besök på Nordens största nöjespark. – Personligen är Göteborg min storstadsfavorit. Jag brukar hänga mycket i stadsdelen Haga där jag har flera favoritkaféer och så är det ett stenkast bort till Botaniska trädgården i Äng- gården. Det är en perfekt utflykt så här års när vårblomningen är som vackrast, avslutar Madelene Josephson.MED MTRX RESER DU MELLAN Stockholm och Göteborg från 185 kronor. För barn, ungdomar, studenter och pensionärer erbjuder de alltid 20% rabatt på ordinarie pris. Barn under två år reser utan extra kostnad. Boka din nästa resa på mtrx.se.

Res smart med
MTRX

MTRX GILLAR PUNKTLIGHET
Gillar du också att komma i tid? Det gör MTRX med. De har bäst punktlighet av alla flyg- och tågbolag mellan Stockholm och Göteborg

NÖJDAST KUNDER FEM ÅR I RAD
Det viktigaste för MTRX är deras kunder. Därför är de stolta över att ha haft nöjdast kunder fem år i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex.

OMBOKNINGSBARA BILJETTER
MTRX vet att planer kan ändras, därför är alla deras biljettyper ombokningsbara. För att du ska kunna vara flexibel i ditt resande.

FÖRBESTÄLL DIN MAT
Brukar din mage kurra lite extra ombord? I så fall kan du förbeställa din måltid redan när du bokar.

FRI SURF OMBORD
Är du inne i en tv-serie eller vill jobba på resan? Inga problem. Du har alltid fri surf ombord oavsett biljettyp hos MTRX.

RES AVSKILT I SVITEN
Visste du att MTRX har två sviter ombord på varje tåg? I sviten finns det plats för upp till 8 personer, där du och ditt sällskap kan stänga dörren om er för att sitta mer avskilt. Skönt, lyxigt och tryggt.

Boka din resa på mtrx.se