UPPTÄCK JULENS PÄRLOR MED MTRX

Förra året var det många som inte kunde gå på en julmarknad eller fira jul tillsammans med sin familj på grund av pandemin. I år kan vi äntligen se bortom restriktionerna och drömma om en jul med våra nära och kära. Eller göra slag i saken och boka den där efterlängtade weekendresan i december för lite julshopping och julmarknadsbesök.

JULEN ÄR EN STOR RESEHELG när många ska resa till sin nära och kära och för MTRX innebär det att många julklappar och förväntansfulla resenärer kliver ombord. – Jag tror att många längtar efter att få fira jul med våra nära och kära igen och därför har vi fyllt på med flera avgångar under julens populära resdagar. Dessutom välkomnar vi Flemingsberg, Katrineholm och Falköping som nya stopp längs med sträckan. På så sätt kan vi erbjuda fler möjligheten att resa med tåg till sitt julfirande, säger Madelene Josephson, CCO på MTRX.

ATT ORDNA MED JULKLAPPAR hör julen till men det kan ibland också leda till idétorka. Ofta snöar vi in oss på hårda paket så varför inte köpa en resa med MTRX i julklapp? En resa är en uppskattad present som dessutom ger ett minne för livet och julklappsrimmet är redan fixat:
”Här går det undan, det går som på räls. Servicevärden står vinterklädd, uti sin päls. Välkomnar alla på de tåg som ska gå. Göteborg, Skövde eller Stockholm – kanske kan du staden förutspå?
Nu kan du nog gissa vad av oss, du ska få.”

MTRX KÖR TILL MÅNGA härliga destinationer värda ett besök. När julen närmar sig är det många städer som inte bara erbjuder bra julshopping men som också dekorerar och tänder upp julbelysningen längs med gator och torg. Allt för att vi ska komma i julstämning. Och vad vore en jul utan mysiga julmarknader med lokala hantverk och lokalproducerad mat.
– Att besöka julmarknader är verkligen ett mysigt utflyktsmål för hela familjen, säger Madelene Josephson.

STOCKHOLM

I Stockholm city dekoreras över 40 gator, platser och torg med julbelysning och julmarknaderna avlöser varandra. Julskyltningen på Hamngatan är en jultradition som lockar stora som små. Julmarknaderna på Skansen och vid Stortorget i Gamla stan är två riktiga pärlor värda ett besök. Här finns allt från konstsmide, keramik, godis, juldelikatesser och julklappar. Marknaderna har premiär i slutet av november.

ALINGSÅS

Alingsås blir något alldeles extra under juletid. I hela december månad är Alingsås stad klädd i juleskrud med julmarknader, isbana, uppträdanden, shoppingmys och julupplevelser som ger både barn och vuxna den rätta julstämningen. Alingsås är också fikastaden nummer ett så det finns gott om fik att ta sig en värmande varm choklad på.

BORÅS

Lagom till advent öppnar Borås Djurpark i en ny skepnad nämligen Djul i Ljusparken. Där vandrar man runt bland vintervakna djur i en vackert upplyst ljuspark. I området runt bondgården firas en traditionell jul med gnistrande snö, värmande brasa och röda paket.

GÖTEBORG

Liseberg förvandlas till en gnistrande vacker vintersaga i det varma skenet av miljoner juleljus. Här kan man gå på klappjakt bland julmarknadens bodar eller få upp värmen med att åka karuseller. Här kan barnen också hälsa på i Kaninlandet eller lämna sin önskelista till självaste Tomtefar.
Jul på Liseberg har premiär i november.

RES SMART MED MTRX

MTRX GILLAR PUNKTLIGHET Gillar du också att komma i tid? Det gör MTRX med. De har bäst punktlighet av alla flyg- och tågbolag mellan Stockholm och Göteborg.

NÖJDAST KUNDER FEM ÅR I RAD Det viktigaste för MTRX är deras kunder. Därför är de stolta över att ha haft nöjdast kunder fem år i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex.

FÖRBESTÄLL DIN MAT Brukar din mage kurra lite extra ombord? I så fall kan du förbeställa din måltid redan när du bokar.

OMBOKNINGSBARA BILJETTER MTRX vet att planer kan ändras, därför är alla deras biljettyper ombokningsbara för att du ska kunna vara flexibel i ditt resande.

FRI SURF OMBORD Är du inne i en tv-serie eller vill jobba på resan? Inga problem. Du får alltid gratis och obegränsat wifi oavsett biljettyp hos MTRX.

RES AVSKILT I SVITEN Visste du att MTRX har två sviter ombord på varje tåg? I sviten finns
det plats för upp till 8 personer, där du och ditt sällskap kan stänga dörren om er för att sitta mer avskilt.
Skönt, lyxigt och tryggt.

Boka din resa på mtr.se