Träningsresan Uppstart & nytändning

Nytt år och nya målsättningar. Allt fler upptäcker att resor är ett perfekt sätt att komma igång med eller utveckla sin träning. Är du nybörjare, springer du ett maraton om året eller är du småbarnsförälder utan egen tid? Det finns träningsresor för alla.

ALLT FLER VILL VARA AKTIVA på semestern. Det är inget nytt fenomen. Vandring, golf och skidåkning har alltid varit populärt. Men nu växer en trend sig allt starkare – arrangerade resor
med professionella ledare och ett stort utbud av olika träningsformer. Välj mellan allt från tuff
löpträning till avkopplande yoga, eller varför välja när du kan få både ock?

EN RESEBYRÅN SOM SPECIALISERAT sig på träningsresor är Springtime. Pernilla Eriksson är marknadsansvarig och brinner för kombinationen resa-träning.
– Liten som stor, ung som gammal, otränad som vältränad. Tack vare våra ledare som anpassar träningen för olika nivåer kan alla följa med och få ut lika mycket av sin träning. Många vågar testa nya träningsformer och hittar sin favorit under resan.
Springtime erbjuder familjeveckor, seniorresor och mängder av teman med aktiviteter som löpning, dans, yoga och styrketräning. Utbudet av träningspass är stort (upp till 60 i veckan) och ledarna är handplockade för att leverera hög kvalitet.
– De är suveräna på att peppa, inspirera och på att dela med sig av sin kunskap. De är dessutom väldigt omtänksamma och sociala vilket är viktigt när man reser utomlands tillsammans.

PERNILLA HAR PRECIS KOMMIT hem från en Training Camp i Portugal och hon berättar lyriskt om sin vecka. Vissa morgnar mötte de solen under en joggingtur eller stavgångspromenad. Andra dagar väckte de kroppen med yoga. De fick smarta löpteknikpass i pinjeskogen, de utmanade sig själv med tuffa styrkepass och dansade med Tobias Karlsson. Träning varvades med inspirerande föreläsningar och avkoppling på stranden. Dagarna avslutades med ”After-run” och härliga middagar.
– En positiv del av resan är att gruppdynamiken blir fantastisk. Många åker själva, en del med sin mamma eller pappa, andra med sina kompisar eller partners. Det är lätt att få nya vänner – kanske för resten av livet.