Boka en höstresa att längta till

Efter en härlig sommar där MTRX rest med semestersugna resenärer hela vägen till Båstad ser bolaget fram emot hösten. MTRX är redo att välkomna tillbaka såväl gamla som nya kunder efter en lång tid av reserestriktioner och begränsat socialt umgänge.

TÅG HAR BLIVIT det nya normala och MTRX ser redan nu att efterfrågan på höstens resor har ökat vilket de tycker är väldigt glädjande att se. 

      – Vi fortsätter att arbeta för att alla ska känna sig trygga när de reser med oss. Våra servicevärdar finns alltid på plats under hela resan för att vi ska kunna erbjuda våra resenärer den bästa servicen, säger Madelene Josephson, CCO på MTRX. 

PÅ STRÄCKAN STOCKHOLM och Göteborg stannar MTRX på en rad platser värda att besöka: Södertälje, Skövde, Herrljunga och Alingsås. Passa på att boka en resa att se fram emot; det kan vara en stadsweekend, en efterlängtad träff med vänner eller nya naturområden att utforska. Biljetter finns att boka ända fram till den 11 december. 

   – Alingsås är en riktig liten pärla. Huvudgatan, som är full av charmiga historiska hus, otaliga små caféer och spännande shopping med lokala produkter, ligger på promenadavstånd från tågstationen. Från Alingsås erbjuder vi även bussförbindelse till Borås för den som vill resa vidare på upptäcktsfärd i Västergötland, säger Madelene. 

 

NÄR MAN VÄL BESTÄMT SIG för att boka en resa, varför inte lyxa till det lite extra och sätta guldkant på resan? Det kan göras på olika sätt. Med biljettypen 1 KLASS PLUS ingår exempelvis ett ledigt säte bredvid och en härlig måltid som serveras direkt vid ens plats. Även för biljettyperna FIX och FLEX kan mat förbeställas. Vad sägs som en härlig räkmacka med tillhörande dryck att njuta av när det böljande landskapet sveper förbi? Eller om man är ett mindre sällskap som vill sitta avskilt, då är MTRX bokningsbara sviter på tåget den perfekta platsen.

    – Vi är måna om våra resenärer och vet att för många börjar reseupplevelsen redan ombord på våra tåg och att kunna resa bekvämt, känna sig trygg och få bra service är centralt. Vi har sedan fem år tillbaka de nöjdaste kunderna enligt Svensk Kvalitetsindex och det jobbar vi stenhårt på att fortsätta ha, avslutar Madelene.

Res smart med MTRX

MTRX gillar punktlighet

Gillar du också att komma i tid? Det gör MTRX med. De har bäst punktlighet av alla flyg- och tågbolag mellan 

Stockholm och Göteborg.

Nöjdast kunder fem år i rad

Det viktigaste för MTRX är deras kunder. Därför är de stolta över att ha haft nöjdast kunder fem år i rad enligt Svenskt Kvalitetsindex.

Biljettlöst resande

Med MTRX reser du biljettlöst. Sitter du på rätt plats så kommer de inte att störa dig utan du kan vila eller jobba hela vägen.

Förbeställ din mat

Brukar din mage kurra lite extra ombord? I så fall kan du förbeställa din måltid redan när du bokar.

Obegränsat Wifi

Är du inne i en tv-serie eller vill jobba på resan? Inga problem. Du får alltid gratis och obegränsat wifi oavsett biljettyp hos MTRX.

RES AVSKILT I SVITEN

Visste du att MTRX har två sviter ombord på varje tåg? I sviten finns det plats för upp till 8 personer, där du och ditt sällskap kan stänga dörren om er för att sitta mer avskilt. Skönt, lyxigt och tryggt. 

Boka din resa på mtr.se